Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scaleit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Siloz cereale
Brand
Siloz cereale metalic baza plana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scaleit va ofera o gama completa de silozuri metalice pentru cereale, produse de catre un mare producator spaniol.

Experienta de peste 39 de ani a producatorului nostru, ne permite sa fim in masura a va asigura de calitatea silozurilor noastre si de competitivitatea acestora din punct de vedere pret/calitate.

SCALEIT va ofera o gama de silozuri metalice pentru cereale ce variaza de la 64 t pana la 2021 t/ celula.
Silozurile noastre pentru fundatie betonata cu baza plana sunt folosite pentru depozitarea pe termen lung a cerealelor sau a altor produse granulate.

Gama de modele se intinde de la diametrul de 4.60m, inaltime 5.87m, pana la diametrul de 12.23m cu inaltimea de 24.04m, calculata dupa standardul ANSI/ASAE EP 422 sau DIN 1055 05/87.

Materialul din care sunt realizate silozurile noastre este tabla galvanizata 450gr zinc/m2 S350GD
Silozurile vor fi livrate cu accesorii cum ar fi: scara interioara, scara exterioara cu colivie protectie, usa de acces si vizitare, platforma de stationare cu mana curenta, sistem de aerare cu ventilator centrifugal, guri de ventilatie in acoperis, sistem de monitorizare temperatura, elevator incarcare celule si auto, snec de descarcare etc.

Toate imbinarile silozurilor sunt realizate cu ajutorul suruburilor. Etanseizarea imbinarilor se realizeza cu ajutorul chitului special.
Din Gura in Gura