Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Scaleit
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cantar auto
Brand
Cantar auto metalic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cantare auto cu structura metalica modulara, adaptabil unei game largi de aplicatii de cantarire.
CAM2001 este un concept modular pentru sistemele de cantarire a autovehiculelor rutiere destinat utilizarii in medii industriale, agricultura, logistica sau comert.

Structura de rezistenta a acestor cantare auto modulare este bazata pe chesoane si grinzi judicios proiectate astfel incat sa asigure un maxim de rezistenta si un profil minim. Protectia anticoroziva standard a acestor cantare auto este asigurata prin doua straturi de grund si doua straturi de vopsea epoxy.

Sistemul poate fi instalat cat si ingropat la nivelul caii de rulare. Greutatea redusa a sistemului precum si distribuia judicioasa a sarcinii pe punctele de sprijin face ca sistemul sa necesite lucrari minime de fundare, ridicand astfel gradul de reutilizare a acestor cantare in cazul relocarii.

Cantarele auto CAM2001 sunt livrate complet echipate cu celule de sarcina de compresie (RC), cutie de jonctiuni, cablu si indicator digital de greutate. Totodata, cantarele auto vin livrate cu sistem de calcul PC, imprimanta si software de achizitie date pentru realizarea de tichete cantar in conformitate cu HG1373/2008.

Pachetul include servicii de instalare si punere in functiune a sistemului de cantarire precum si serviciile de certificare a sistemului pentru tranzactii comerciale.

Gama larga de accesorii si optionale ce pot fi furnizate atat la momentul comenzii initiale precum si la momente ulterioare de timp permit integrarea deplina a sistemului de cantarire in fluxul tehnologic si sistemul informatic al companiei dumneavoastra.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura